Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az isokft.hu weblap tartalmazhat linkeket más oldalakra is, az ISO Kft. azonban nem felelős ezen internetoldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük. Adatokat harmadik személynek nem adunk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a 2001. dec. 24-én megjelent 2001. évi CVIII. törvénynek ill. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább. A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adjuk tovább.

Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra. Az ISO Kft. az általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását.

Az adatkezelés célja, hogy az Ön és cége adatait tároljuk és a megadott információk alapján Önt kívánságának megfelelően üzleti ajánlatokról, akciókról tájékoztassuk. Ennek megfelelően a kérdőív kitöltői elfogadják, hogy az ISO Kft. a kitöltők adatait marketing célokra felhasználhatja.

Amennyiben Ön a személyes adatok között megadja pontos címét, mobil hívószámát és email címét, úgy hozzájárul ahhoz, hogy üzleti ajánlatokkal telefonon, faxon, levélben, SMS-ben és emailben is megkereshető legyen.

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...

Szúnyoghálók

  szunyoghalok

Szúnyoghálóinkat 5 féle kivitelben rendelheti meg:fix keretes, rolós működtetésű, eltolható, zsanéros és pliszé.

Tovább...

Párkányok és könyöklők

parkanyok

Nyílászáróink egyik fontos kiegészítői a külső párkányok , és belső könyöklők.

Tovább...