Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Bemutatkozás

Az ISO Kft. 18 éve foglalkozik műanyag nyílászárók, redőnyök és kiegészítők gyártásával, forgalmazásával, illetve helyszíni beépítésével.

A céget 1997-ben alapították az építőiparban itthon és külföldön is nagy gyakorlatot szerzett magyar magánszemélyek azzal a szándékkal, hogy minden igényt kielégítő, magas műszaki színvonalú, esztétikus nyílászárókkal és redőnyökkel lássák el a hazai piacot.

A termelés egy aszódi telephelyen, néhány fős vállalkozásként indult. A legfontosabb célkitűzés a minőségi termékek előállítása mellett a magas színvonalú és teljes körű kiszolgálás megteremtése, és a nagyfokú vevői elégedettség elérése volt. Ennek megfelelően a termékek kiváló minőségű TRYBA profilok felhasználásával készültek, képzett szakemberek bevonásával.

A gyártási színvonal, pontosság és a működési szervezettség dokumentálása érdekében 2005-ben bevezetésre került az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer.

A folyamatos fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően az ISO Kft. optimalizálta gyártási folyamatait, csökkentette a gyártási határidőt.

2014-ben elkészült a cég szentendrei bemutatóterme és üzemcsarnoka, valamint munkába álltak az új gyártósorok is. A vállalat alkalmazottainak száma jelenleg 31 fő. A termékkör kibővült a magas minőségű német KÖMMERLING alapanyagból készült nyílászárókkal.

A termékek megfelelnek a legszigorúbb minőségi és energetikai elvárásoknak is.

Szolgáltatások

  • Helyszíni felmérés
  • Szaktanácsadás
  • Tervezés
  • Gyártás
  • Bontás és beépítés
  • Garancia és szerviz

 

KapcsolatFelkeltettük érdeklődését?
Keressen minket bizalommal!

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...

Facebook oldalunk