Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Szakszerű RAL beépítés

ral kep

A párazárás ablakbeépítési követelmény. Ne érje be szakszerűtlen megoldásokkal! Őrizze meg ablakai hőszigetelési értékeit a szakszerű RAL beépítési módszerrel!

 

Kevesen tudják, hogy a klasszikus PUR habos, párazáró fólia nélküli szakszerűtlen ablak beépítéssel tejesen tönkretehető a műanyag ablakok hőátadási tényezője.

A PUR hab önmagában kiváló anyag: olcsón és gyorsan dolgozhatunk vele, viszont párazáró fólia nélkül, a párát a házon belülről és kívülről, vágott felületein szivacsként szívja be, miközben a nedvesség hatására hővezetővé válik, az UV hatásra elporlad. A nedvességnek kitett PUR hab élettartama 1-3 év, ellenben a párazáró fóliával védett jó minőségű PUR hab élettartama 30 év!

A szakszerű—németországi szabványok szerinti- RAL beépítési módszerrel megőrizhető a PUR hab és a nyílászáró szigetelési értéke.

                                                          RAL5

 

Ügyfeleink, akik ezt a beépítési módszert választják, örökre elbúcsúzhatnak az ablakok körüli penészfoltoktól, és a hőveszteség gondolatától.

A RAL módszer hosszú távra biztosítja az ablak és a falazat közötti szigetelést, így alkalmazásával maximális energia-megtakarítás érhető el!

Kérje megrendelt ablakai szakszerű RAL beépítését! Kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseire! Hívjon most!

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...

Szúnyoghálók

  szunyoghalok

Szúnyoghálóinkat 5 féle kivitelben rendelheti meg:fix keretes, rolós működtetésű, eltolható, zsanéros és pliszé.

Tovább...

Párkányok és könyöklők

parkanyok

Nyílászáróink egyik fontos kiegészítői a külső párkányok , és belső könyöklők.

Tovább...