Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Állásajánlatok

allas

 

SZENTENDREI TELEPHELYÜNKRE MUNKATÁRSAKAT KERESÜNK AZ ALÁBBI MUNKAKÖRÖK BETÖLTÉSÉRE:

 

Üzletkötő

Gyártó

Beépítő

Ajánlatkészítő munkatárs

 

Üzletkötőt keresünk

(Szentendre, 2015.06.01.)

Szentendrei telephelyünkre területi képviselő, üzletkötő pozíció betöltésére munkatársakat keresünk. Az ideális pályázó építőipari szakmai tapasztalattal rendelkezik. A munkakör részét képezi az új ügyfelek felkutatásán és velük való kapcsolattartáson kívül a helyszíni egyeztetések lebonyolítása, a beépítő szakemberek irányítása. Fényképpel ellátott önéletrajzokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk fizetési igény megjelölésével.

 

Gyártó munkatársat keresünk

(Szentendre, 2015.06.01.)

Szentendrei telephelyünkre nyílászáró gyártó pozíció betöltésére munkatársakat keresünk. Az ideális pályázó hasonló munkakörben, illetve lakatosként, asztalosként szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fényképpel ellátott önéletrajzokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk fizetési igény megjelölésével.

 

Beépítő munkatársat keresünk

(Szentendre, 2015.06.01.)

Szentendrei telephelyünkre nyílászáró beépítő pozíció betöltésére munkatársakat keresünk. Az ideális pályázó hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fényképpel ellátott önéletrajzokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk fizetési igény megjelölésével.

 

Ajánlatkészítő munkatársat keresünk

(Szentendre, 2015.06.01.)

Szentendrei telephelyünkre ajánlatkészítő munkatárs pozíció betöltésére munkatársakat keresünk. Az ideális pályázó jártas az ajánlatkészítésben, érdeklődők tájékoztatásában. Fényképpel ellátott önéletrajzokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk fizetési igény megjelölésével.

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...

Szúnyoghálók

  szunyoghalok

Szúnyoghálóinkat 5 féle kivitelben rendelheti meg:fix keretes, rolós működtetésű, eltolható, zsanéros és pliszé.

Tovább...

Párkányok és könyöklők

parkanyok

Nyílászáróink egyik fontos kiegészítői a külső párkányok , és belső könyöklők.

Tovább...