Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Osztók

Ha egy ablakot kifejezőbbé és szebbé akarunk tenni, vitathatatlanul az egyik legelegánsabb módszer, ha osztókat használunk.

Az osztóknál három fő típust különböztethetünk meg:üveget elválasztó osztók, ragasztott osztók, üveg közötti álosztó:

OSZTOK2

Az üveget elválasztó, konstruktív osztó Az üveg mindkét oldalára ragasztott osztók Üveg között álosztók
Ennél a jelentős munkaráfordítást igénylő “valódi” osztó-változatnál minden egyes mezőbe külön üveglap kerül. Az üvegfelületet nem szakítjuk meg, hanem az üveg lapok közötti térbe távtartót helyezünk el. A mindkét oldalon elhelyezett osztóprofilokkal a hagyományos osztók keltette benyomást érjük el. Különböző szélességű és színű üveg közötti térben elhelyezett úgynevezett álosztók az üveg egyszerű tisztítását teszik lehetővé.

 

 

Tekintse meg termékválasztékunkat!

 

 

 

 

 

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Szúnyoghálók

  szunyoghalok

Szúnyoghálóinkat 5 féle kivitelben rendelheti meg:fix keretes, rolós működtetésű, eltolható, zsanéros és pliszé.

Tovább...