Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Szúnyoghálók

A szúnyoghálók szinte nélkülözhetetlen kiegészítői nyílászáróinknak. Napjainkban, a szúnyogháló már nem csupán a rovarvédelmet jelenti. Egy jól kiválasztott szúnyogháló megoldja a lakás biztonságos szellőztetetését, miközben zavartalan közlekedést tesz lehetővé, védi a kijutástól kisállatainkat, befelé pedig megakadályozza a kíváncsiskodó idegen állatok behatolását. Praktikus, higiénikus, esztétikus.

eltolhato4

Azt, hogy milyen szúnyoghálót választunk, meghatározza a nyílászáróink mérete, használatának gyakorisága, működtetése. Érdemes valamennyi változatát megismerni, hogy egyedi igényeinknek megfelelően a legalkalmasabb működtetésű szúnyoghálót válasszuk nyílászáróinkra.

 

Fix keretes szúnyoghálók:

fix keretes szunyohalo1Fix keretes-szunyoghalo

Fix keretes szúnyoghálót általában kisebb, vagy kevésbé használt ablakoknál szokták előszeretettel használni.

A karcsú és stabil alumínium keretek a szinte észrevehetetlen üvegszálas szövettel gondoskodnak az optimális kilátásról.

A fix keretes szúnyogháló résmentesen fekszik fel a nyílászáróra, így kint tartja a bogarakat, szúnyogokat. Alumínium fix keretes szúnyogháló egyedi igény szerint az alap színeken felül a RAL színskála színeiben rendelhető.

 

 

Rolós működtetésű szúnyogháló:

rolos mukodtetesu szunyoghalo1Rolos mukodtetesu szunyoghalo

 

A rolós működtetésű szúnyoghálót saját dobozába külön, ill. a redőnydobozba integrálva is szállíthatjuk. Használatakor játszi könnyedséggel kihúzható, és a végállás elérésekor automatikusan bereteszel. A háló időjárásálló "láthatatlan" szürke üvegszállal erősített anyagból készül, amely UV-stabil, így hosszú élettartammal bír.

 

Eltolható szúnyogháló:

eltolhato szunyoghalo1Eltolhato szunyoghalo

 

Toló-bukó és emelő-toló erkélyajtók esetén tökéletes védelem a rovarokkal szemben! Ezt a típust olyan ajtók elé javasoljuk ahol az egyik szárny fix és a szúnyoghálót elé lehet tolni. Kezelése egyszerű és praktikus, könnyedén eltolható a vezető sínben a fix nyílászáró elé. Előnye a zsanéros kivitellel szemben az, hogy nyitásához nem szükséges helyet hagyni, mindig az ajtóval párhuzamosan, annak síkjában mozog.

 

Zsanéros szúnyogháló:

zsaneros 5zsaneros 6

Nagy előnye az egyszerű működés, kis hibalehetőség, tartós kivitel. Ha a családban kisgyermekek is vannak, akkor ideális megoldás a lakótér rovarvédelemére. A szúnyogháló ajtó zárásáról mágnesek gondoskodnak, stabilitását és hosszú élettartamát sarokelemek biztosítják.

 

Pliszé: 

plisze 7plisze 8

A pliszé szúnyoghálók kiválóan alkalmasak ablakra és nagy fesztávolságú teraszajtókra, akár 6 méter szélességben is. Nagy előnye a többi szúnyoghálóval szemben, hogy bárhol megállítható. Fehér és barna színben alapáras termék. Az alsó vezetősín mindössze néhány milliméterrel emelkedik ki a padlószintből.

Valamennyi típus UV-stabil hálóval készült, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

Tekintse meg termékválasztékunkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Párkányok és könyöklők

parkanyok

Nyílászáróink egyik fontos kiegészítői a külső párkányok , és belső könyöklők.

Tovább...