Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Színek

Ma már a redőnyök színválasztéka igen gazdag, így ablakaink árnyékolásának tervezésénél nyugodtan választhatjuk a legmerészebb színeket is.

Rainbow-Colors-Wallpaper

Mielőtt azonban szabadjára engednék fantáziánkat, érdemes tudni, mi befolyásolhatja elsősorban választási lehetőségeinket.

Mi alapján választhatók ki a redőny színek?

Ha valaki már elkötelezte magát egy bizonyos szín mellett, akkor ez dönti el, hogy műanyag vagy alumínium redőnyre lesz szüksége.

A MŰANYAG REDŐNYÖKNÉL ugyanis adottak a választható redőnyszínek. A klasszikus színek közül is könnyen találhatunk nyílászáróinkhoz, illetve homlokzatunkhoz leginkább illő verziót. 

ISOkft-mua-redony-szinek-006

AZ ALUMÍNIUM REDŐNYÖKNÉL viszont a RAL színskála teljes terjedelméből választhatunk, sőt, fa hatású lamellák gyártására is van lehetőség. Itt már tényleg csak a képzeletünk szabhat határt…

ISOkft-alu-redony-szinek-012

Ráépített redőny

RM felsotokos-redony

A ráépíthető tokos redőnyök a külső tokos redőnyökkel ellentétben nem utólag, hanem a nyílászárókkal együtt kerülnek beszerelésre.

Tovább...

Eléépített redőny

aluminium-kulsotokos-redony

Az eléépített külső alumínium redőnytok felújításoknál és új építkezéseknél egyaránt kiválóan alkalmazható .

Tovább...

 

Eléépített vakolható redőny

aluminium-vakolhato-redony

Szerkezeti felépítését tekintve az eléépített vakolható külső tokos redőny annyiban különbözik a klasszikus eléépített verziótól, hogy a külső felületén vakolathordozó lemez van.

Tovább...