Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Szolgáltatások

Ingyenes szaktanácsadás

Szakmailag felkészült kollégáink az Ön egyéni igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat kínálják a személyes konzultációk során.

Jöjjön el szentendrei bemutatótermünkbe, ahol megtekintheti termékkínálatunkat, és  a gyártási folyamatokba is bepillantást nyerhet!

Árajánlat készítés

Amennyiben tudja a megrendelni kívánt nyílászárók méreteit, Ajánlatkérő űrlapunkat kitöltve és visszaküldve rövid időn belül elküldjük Önnek a választott termékre vonatkozó ajánlatunkat.

Ha az árajánlatkérésben segítségre lenne szüksége, hívja szakértő kollégáinkat, akik igényeinek előzetes felmérését követően  ingyenesen elkészítik személyre szabott, részletes árajánlatát.

Helyszíni felmérés

Árajánlatunk pozitív elbírálását követően kollégánk személyesen keresi fel egy előzetesen megbeszélt időpontban. A helyszíni felmérés alatt pontosítjuk a megrendelni kívánt nyílászárók méreteit, nyitásirányokat,az esetleges kiegészítőket (párkányok, szellőzők, szegélylécek, redőnyök, szúnyoghálók stb.) és az egyéb műszaki tartalmakat. Szakképzett kollégáink  gyakorlati tanácsokkal segítik a választást,illetve tájékoztatják ügyfeleinket a kivitelezés folyamatáról.

Tervezés

Nyílászáró tervező programunk segítségével egyedi elképzeléseiről látványtervet (áttekintő ábragyűjteményt) készítünk. A szerződés aláírását követően kezdődik a gyártás.

Gyártás

Nyílászáróinkat a legmodernebb CNC-vezérelt gépekkel gyártjuk a tökéletes méretpontosság érdekében. Egyedi, alakos és íves ablakok gyártását is rövid határidővel vállaljuk. 

Bontás, Beépítés

Ablakcsere esetén a régi nyílászáróit szakszerűen, rongálás nélkül kibontjuk és a bontott termékeket elszállítjuk. Új nyílászáróit az Iso Kft.  saját szakemberei, minőségi termékek felhasználásával építik be. Beépítés után a nyílászárók  szerelvényezését, finom beállításait is elvégzik. A nyílászárók beépítését követően a párkányok, szegélylécek is elhelyezésre kerülnek.

Gancia, szervíz

Az általunk beépített nyílászáróinkra 5 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

KapcsolatFelkeltettük érdeklődését?
Keressen minket bizalommal!

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...