Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

ISO gyártástechnológia

A minőség a részletekben rejlik...

Szentendrei bemutatótermünkben Ön személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja a cégünk által gyártott termékek széles palettáját.

Felkészült szakembereink segítik Önt a megfelelő nyílászárók kiválasztásában. Könnyen áttekinthető, részletes árajánlatot készítünk számítógépes tervező programmal. A nyílászárók gyártása előtt a beépítés helyszínén személyesen leellenőrizzük a méreteket és megbeszéljük Önnel a nyitásirányokat és az esetleges kiegészítőket. Minden terméket a falnyílás méretének megfelelően gyártunk egyedi méretben. Az íves, alakos, vagy éppen a kör ablakok gyártása sem jelent problémát. A teljes gyártási folyamatot egy speciális nyílászáró tervező és gyártásütemező szoftver segítségével optimalizáljuk és vezéreljük.

Nyílászáróinkat kizárólag a legmodernebb gépekkel és felkészült szakemberek segítségével gyártjuk. A komplett megmunkálóközpontunk gépei  között megtalálható egy Elumatec duplafejes szabászgép, amely automatikusan méretre áll és milliméter pontosan végzi a profilok darabolását. A további munkafolyamatokat (vízrésmarás, kilincsfurat, acélmerevítés csavarozás, szerelőfurat készítése, vasalat elemek előfúrása) szintén egy Elumatec csúcskategóriás megmunkáló központ végzi. A 4 fejes automata hegesztőgép és a CNC vezérelt saroktisztító segítségével jelentősen lecsökkentettük a gyártási időket, és biztosítottuk a  méretpontosságot. A nyílászárók tökéletes, hosszútávú és biztonságos működtetéséről osztrák Maco ablakvasalatok gondoskodnak. A kész termékek kiszállítás előtt szigorú minőségellenőrzésen esnek át.

Az összehangolt csapatmunkánknak köszönhetően az ISO Kft. által gyártott nyílászárók hosszú évekig szolgálják Önt a legnagyobb megelégedésére.

KapcsolatFelkeltettük érdeklődését?
Keressen minket bizalommal!

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...