Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Kömmerling

K logo2

 

A legsikeresebb ablakalapanyag

 

A röviden PVC-ként ismert polivinilchlorid példátlan karriert futott be, méghozzá különös módon az ablaknál, a ház egyik legigényesebb építőeleménél.

komm 1 

Az elöregedett ablakok még mindig nagy hőveszteséget okoznak. Családi házaknál ez az összes fűtőenergia majdnem 40%-ka is lehet.

Néhány évtizeden belül ez az alapanyag túlszárnyalt minden addig használatos anyagot-és tovább folytatja előretörését világszerte. Egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell festeni.

 

Siker- a minőség által

Csak a Kömmerling nyújthatja Önnek a piacvezető minőségét. Gazdaságosság, design, funkció, épületfizika, a környezet és az erőforrások megóvása a legmagasabb igényeket is kielégíti.

 

Hőszigetelés-a kívánt mértékben

A megnövekedett hőszigeteléssel Ön kétszeresen is nyer: fűtési költséget takarít meg és tehermentesíti a környezetet a káros anyagoktól.

 

Ólom helyett kalcium-cink

Az ablakműanyagok a legtartósabb anyagok közé tartoznak:még száz év múlva is teljes mértékben alkalmasak feladatukra.

Ebben olyan stabilizátorok játszanak szerepet, amelyek a PVC időjárással szembeni ellenállóságát tovább javítják. A hagyományos receptúrák ólmot tartalmaznak, melynek csökkentését az EU célul tűzte ki. A Kömmerling ebben is jóval megelőzi a korát: minden ablakrendszerében a frissen előkészített anyagokban környezetbarát kálcium-cink adalékkal helyettesíti az ólmot.

 

A környezet iránti szeretet   

A Kömmerling ablakok kezdettől fogva környezetbarát ablakok.

Erőforrásvédelem: A PVC a takarékoskodás világbajnoka. Értékes nyersanyagokat, energiát, tömeget, és alapanyagot takarít meg és minden mást, ami ezek előkészítéséhez kell.

Újrahasznosítás: A profilok, mint másodnyersanyagok csaknem határtalanul újrahasznosíthatóak -ablakok több évszázadra.

Magas szintű hőszigetelés: Nemcsak fűtési költséget takarít meg, hanem csökkenti a környezetkárosító anyagok és az égéstermékek mennyiségét.

 greenline

 

Régi pompa, új értékek

A Kömmerling a régi épületek renoválásában sikeres. Minden ablakforma lehetséges-így megmarad a szép látvány, de megjelenik a legmodernebb épületfizika.

 komm 2

komm3

 

Szín-vég nélkül

A fóliázás egyszínű, vagy famintás lehet, ahol a fa élénk rajzolata összekapcsolódik a műanyag taróságával. A Kömmerling több mint 40 fólia-színt kínál, ebből 10-et standard kínálatként.

 

Nem lehet semmit elvinni

Minden profilban láthatatlanul  egy erős biztonsági berendezés rejtőzik, amely plusz ráfordítás nélkül is tartósan megvédi Önt a nemkívánatos vendégek látogatásától. Speciális vasalatokkal, zárható fogantyúkkal és betörésgátló üvegezéssel az Ön személyes biztonságigényének és egyéb veszélynek is megfelelnek.

komm 4

 

 Ebben a rendszerben minden csapágy-és zárszerkezet szilárdan a tok acélmerevítésébe van rögzítve.

A műszakilag igényes bukó-nyíló vasalat a keretfalcban teljesen rejtve van.

komm 5

A biztonsági vasalat körös-körül bezárja az ablakot.

komm 6

A sarokpántok és az ollókar teljesen eltűnnek a keretfalcban.

komm 7

A hátranyúló zárfogadók az acélba vannak csavarozva.

komm 8

A biztonsági sarokváltó megakadályozza a kiemelést.

 

Szebb és erősebb

A bejárati ajtó a ház névjegye. A Kömmerling bejárati ajtórendszer a hőhídmentes alu profiloknak köszönhetően most még jobb hőszigetelést kínál ugyanolyan szilárdság mellett. A konstrukciós kialakítási lehetőségek száma csaknem határtalan.

 

     komm 12komm 11

 

KapcsolatFelkeltettük érdeklődését?
Keressen minket bizalommal!

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...