Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Ablakok

ISO Reno T70

ISO Reno T70

 

Az ISO OPTIMAL műanyag ablakokat azoknak a hosszútávra tervező építkezőknek és felújítóknak ajánljuk, akiknél a biztonság, zajvédelem és az esztétikai szempontok mellett a gazdaságosság is fontos szerepet játszik.

Az ISO IDEAL 88 műanyag ablakok egyensúlyt teremtenek az elvárt magas technikai követelmények és a gyakorlati megvalósíthatóság között. Ajánljuk mindazoknak, akik egyéni elképzeléseiket kreatív és gazdaságos módon, teljes szabadságot élvezve szeretnék megvalósítani.

Az ISO RENO T70 70mm mélységű öt-hatkamrás rendszerében egyesíti mindazokat a jellemzőket, amelyek a több mint 30 éves sikerének kulcsát képezik a műanyag ablakok piacán.

  • nagy stabilitású sarokmerevítés a tokban és a szárnyban
  • három komponensű anyagból készült exkluzív gumitömítés
  • a profilok kifinomult vonalaiból adódó attraktív megjelenés

 

A műanyag ablak típusának kiválasztása csak az első lépés egy tökéletes nyílászáró kialakításához. További oldalainkat megtekintve segítséget kap  a választott műanyag ablak árnyékolásának megoldásában a megfelelő alumínium vagy műanyag redőny kiválasztásával. Segítünk a megfelelő szúnyog és rovarvédelem kiválasztásában is, hiszen sokféle, különböző működtetésű szúnyogháló létezik, nem biztos, hogy az Önnek tetsző épp a legmegfelelőbb megoldás. Olvashat még az üvegek választásáról, biztonsági zárakról, kilincsekről, biztonsági vasalatokról, párkányokról, könyöklőkről, redőnyöket működtető motorokról, ill. kézi működtetésű megoldásokról, egyszóval mindenről, ami a nyílászáróval kapcsolatba állhat.

Töltsön el velünk néhány hasznos percet!

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Redőnyök

 redonyok 

Napjainkban egy komfortos épület nyílászáróinak elengedhetetlen kiegészítői a redőnyök és szúnyoghálók.

Tovább...

Szúnyoghálók

  szunyoghalok

Szúnyoghálóinkat 5 féle kivitelben rendelheti meg:fix keretes, rolós működtetésű, eltolható, zsanéros és pliszé.

Tovább...

Párkányok és könyöklők

parkanyok

Nyílászáróink egyik fontos kiegészítői a külső párkányok , és belső könyöklők.

Tovább...