Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Kilincsek

Egy nyílászáró kilincse két fontos funkciót is betölt: ellátja egyrészt az ajtó vagy ablak nyitásának és csukásának szerepét, másrészt esztétikai  élményt is nyújt. A kilincs típusának,formájának, anyagának és színének egyaránt harmonizálnia kell a nyílászáró, valamint a ház vagy lakás stílusával.

hoppe atlanta aluminium ablakkilincs

 

Az ISO Kft. alapból alumínium kilinccsel gyártja termékeit, de ügyfeleink választhatnak réz, vagy rozsdamentes acél kilincseket is. A kilincsválasztékot tovább bővíti a felületkiképzések széles skálája (eloxált, matt, fényesített, szinterezett) ill. a  RAL színskála teljes tartományában szállítható kilincsek szinte végtelen variációja.

A kilincsek az alap működésükön túl rendelkezhetnek egyéb tulajdonságokkal is: lehetnek

  • ajtóknál :biztonsági címek,
  • ablakoknál: gombos-és zárható kilincsek, amelyek a betörők ellen hatékonyabb védelmet nyújtanak, mint a nem biztonsági típusok.

Alap esetben fehér ablakainkat fehér színű kilincsekkel adjuk át. Színes profiloknál lehetőség van arra, hogy az ablak színéhez illő kilicset válasszunk. Alap készletben választható színek: sötétbarna, bronz, titán, pezsgő, ezüst.

 

 Tekintse meg termékválasztékunkat!

 

 

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Szúnyoghálók

  szunyoghalok

Szúnyoghálóinkat 5 féle kivitelben rendelheti meg:fix keretes, rolós működtetésű, eltolható, zsanéros és pliszé.

Tovább...