Keressen minket bizalommal!   (+36) 26/500-030   info@isoablak.hu 

Párkányok és könyöklők

Nyílászáróink egyik fontos kiegészítői a külső párkányok és belső könyöklők,  melyek készülhetnek öntöttmárványból, alumíniumból, festett alumíniumból, anyagában fehér műanyagból, illetve fóliás műanyagból.

 

kulso07

Az ablakpárkány elsősorban a homlokzatot védi azzal, hogy összegyűjti és elvezeti a csapadékot anélkül, hogy a fal károsodna. Funkciójukon felül meghatározó díszei az épületnek.

A belső könyöklők főként esztétikai célokat szolgálnak, de ügyes tervezéssel számos más funkciónak is megfelelhetnek.

Az öntöttmárvány ablakkönyöklők közül több termék a széles színpaletta mellett matt és fényes felülettel is rendelhető, megkönnyítve ezzel az egyéni ízléséhez legközelebb álló darab kiválasztását. Kellemes tapintásuk mellett teljesen pórusmentesek, nem hajlamosak a foltosodásra, kiváló hőszigetelők, hosszú életűek, időjárásállók és nem utolsó sorban könnyen tisztán tarthatók.

A kamrás, keményített műanyag könyöklők többféle szélességben rendelhetők. Hosszúságuk egyedi, de akár 6 méteres is lehet. Alap esetben fehér színű, de igény esetén aranytölgy, dió és márvány színben is rendelhetők.

Hajlított, extrudált alumínium ablakpárkányaink szintén többféle szélességben és egyedi hosszúságban rendelhetők. Az alapszínek mellett igény esetén a RAL színskála színeiben festhetők.

Tekintse meg termékválasztékunkat!

 

Ajtók

 porte-d-entree-design
 A bejárati ajtó biztonságunk egyik legfontosabb eleme és egyben a ház mosolya. Esztétikus forma, hosszú élettartam, kiváló időjárásálló tulajdonságok, zaj-és vagyonvédelem: az általunk gyártott ajtóknál ez mind alapkövetelmény. Ízlésének leginkább megfelelő darabját széles termékválasztékunkban biztosan megtalálja.

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Ablakok

 lakasbelso3584
 Az ablakok be-és kitekintést nyújtanak, fényt és levegőt biztosítanak az épület számára. Gondoskodnak kényelmünkről, nyugalmunkról, védik otthonunkat. Függetlenül attól, hogy melyik ablakunk nyeri el tetszését, az Iso Kft.-től csak a legjobb minőséget kaphatja. Válassza ki még ma az ISO család személyre szabott darabját, hogy egész életében élvezhesse helyes döntésének jutalmát!

Tekintsen meg néhányat kínálatunkból!

Tovább...

Szúnyoghálók

  szunyoghalok

Szúnyoghálóinkat 5 féle kivitelben rendelheti meg:fix keretes, rolós működtetésű, eltolható, zsanéros és pliszé.

Tovább...